God online fødselsforberedelse

Jeg arbejder på en ny mulighed! Jeg vil nemlig rigtig gerne tilbyde online fødselsforberedelse til de kvinder og mænd, der ikke bor på Sjælland eller Amager og som derfor ikke kan få mig hjem i deres egen stue, og heller ikke lige føler for at køre til Valby og være med på et af mine hold.

Jeg kører faktisk altid hjem til jer, når I køber fødselsforberedelse hos mig. Så jeg kan sidde overfor jer. Jeg synes det er så vigtigt at I kan stille spørgsmål undervejs. Hvis I har brug for at få noget uddybet dur det jo ikke, at jeg ikke får det at vide!
Når I sidder i jeres egen sofa kan I slappe af og føle jer trygge. Derfor oplever jeg også, at vi ofte får mulighed for at tale om nogle af de mere private tanke om fødslen. Fordi I tør, når der er ro omkring jer og en lyttende jordemoder sammen med jer. Der er ingen særlig charme ved at sidde i et stort auditorium på et hospital og kigge på nakkerne af en masse andre gravide, mens der står en jordemoder nede foran og snakker. I skal nemlig ikke føle, at I afbryder mig – jeg er der jo for jeres skyld!

God fødselsforberedelse kræver ro og dialog.

Der er dog rigtigt mange gravide, der ikke bor på Sjælland/Amager, som er det område jeg kører i. Der er endda flere af dem, der følger med på min facebook-side og gerne vil høre mig fortælle endnu mere om fødslen og hvad man selv kan gøre for at få en fødsel med færre smerter.

 

Derfor arbejder jeg på at få styr på teknikken, så jeg kan tilbyde jer online fødselsforberedelse. Og ja, de findes allerede i forskellige former. MEN! Jeg synes ikke man skal “nøjes” med skriftligt materiale som man selv må tygge sig igennem. Eller nogle videoklip, hvor der ikke er mulighed for at stille spørgsmål.

 

 

Alfa og omega er, at der er ro og dialog – derfor, vil jeg lave LIVE fødselsforberedelse, så du kan stille spørgsmål undervejs.computer bruges til online fødselsforberedelse Det kræver selvfølgeligt noget af teknikken, for jeg vil gerne have både video af mig – og mulighed for at vise jer de billeder, som jeg bruger til at understøtte mine pointer. Og det skal ikke være i grynet og dårlig kvalitet!

Vil du gerne med på mit første live-hold? Jeg udbyder mit første online kursus til en særlig åbnings-pris (kun 1000kr for både dig og din partner – normalpris 2000kr). Jeg kan ikke love, at der ikke kommer en lille smule tekniske udfordringer. Indholdet kan jeg derimod godt love bliver rigtigt godt og hjælper jer til at få en fødsel, som I kan se tilbage på med glæde og stolthed.

 

Hvis du vil vide mere om tilmelding og datoer, så skriv til mig via kontakt her på hjemmesiden. Så bliver du den første til at få en mail, når tilmeldingen åbner.
Vil du hellere have mig hjem i stuen, eller med på et af mine små hold, så læs mere her

 

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment