privat jordemoder til fødslen

Din egen jordemoder

Mange kvinder ønsker – forståeligt nok – at kende den jordemoder, der følger dem i graviditeten og hjælper dem gennem fødslen. Forskning viser endda, at hvis du kender din jordemoder får du en bedre fødsel med færre komplikationer, så det er slet ikke et fjollet ønske.
Det giver en ro i sjælen at vide, at uanset hvor lang din fødsel bliver, så kommer du ikke til at føde med en jordemoder, der bliver skiftet ud undervejs – måske endda til en, som du ikke føler dig tryg ved.

Det offentlige tilbud giver ikke alle kvinder mulighed for en kendt jordemoder – derfor giver jeg dig muligheden for selv at vælge det bedste – en have en kendt jordemoder fra start til slut.

Vi mødes jævnligt i graviditeten, derfor ved jeg hvad, der er vigtigt for dig og hvordan din drømmefødsel ser ud. Du skal ikke forklare mig noget, mens du har veer – jeg ved det allerede.

I graviditeten har vi haft god tid til at tale om dine muligheder og ønsker til fødslen. Derudover taler vi også om alt hvad der rør sig i din mave, din krop og din psyke. Jeg gør dig og din partner klar til både fødslen og mødet med jeres barn.

Jeg er perfektionist, og derfor arbejder jeg som selvstændig jordemoder, så jeg kan tilbyde dig det allerbedste – min tid og min store viden og erfaring.

Jeg vil gerne følge dig fra så tidligt du har brug for det og frem til din baby ligger i dine arme.

 

 

Dette får du med din egen jordemoder

Du kan få den ultimative tryghed med din egen jordemoder fra start til slut. En jordemoder der har tid, to og nærvær til dig og din partner, så I sammen kan byde jeres barn velkommen på den bedst mulige måde.

Tid til:

 • At få svar på alle jeres spørgsmål – også mellem besøgene
 • At blive forberedt grundigt til fødslen
 • At fortælle om dine tanker
 • At blive masseret det rigtige sted på lænden under fødslen – eller hvad I ellers måtte have brug for
 • At forstå fødslen og lande ovenpå den ved en efterfølgende samtale

Når du har mig, som din egen jordemoder, kommer du aldrig til at køre forgæves til hospitalet.
Når fødslen er i gang, kommer jeg hjem til jer. Derfor kommer du aldrig til at tage på fødegangen for tidligt, for jeg hjælper jer med at vurdere det helt rigtige tidspunkt at komme af sted.

Det er en tillidssag at vælge trygheden ved sin egen jordemoder til. Du skal opleve at vores kemi passer sammen og du føler dig tryg i mit selskab. Derfor tilbyder jeg naturligvis, at vi mødes til en uforpligtende snak, inden du inviterer mig med ind i et af de aller største øjeblikke i dit liv – dit barns fødsel.

Det siger andre:

Louise fra Nordsjælland:

“Som andengangsfødende med en traumatisk fødsel i bagagen, var jeg ængstelig for den snarlige fødsel af mit andet barn. Risikoen for endnu en vestorm, utilstrækkelig smertelindring samt en andengrads bristning, gav mig hjertebanken og angst for at skulle føde igen. Det måtte bare ikke ske igen! Derfor hyrede vi Stine Roswall som privat jordemoder.

Stine fulgte mig de sidste mange uger af graviditeten og helt ind på fødestuen Her tryllede hun med sit rolige væsen og faglige ekspertise, så jeg opnåede det helt utrolige: En drømmefødsel! Jeg opnåede at få min Epidural, minimal bristning og en udebleven efterfødselsreaktion. Sidstnævnte er udeblevet, da hele forløbet var super fantastisk.

Dertil skal det siges, at uden Stines indblanding var min fødsel med sikkerhed forløbet ganske anderledes, da jeg blev håndteret af hele 4 forskellige jordemødre under min hektiske fødsel, der kun varede 6 timer.

Kort sagt vil jeg varmt anbefale Stine Roswall som Jordemoder

 

Camilla 2.gangsfødende  & Søren, far til 4

Vi valgte at bruge Stine, fordi vi var bekymrede for, at med det arbejdspres jordemødrene er under på hospitalerne, ville jeg ikke få den tryghed under fødslen, som jeg følte, jeg havde brug for.

Til fødslen var det guld værd med Stine. For det første skete der lige præcis det, som jeg havde frygtet. Jordemødrene havde travlt og desuden vi ind på hospitalet lige til et vagtskifte. Det var som sådan okay, men da vi også kom op på fødestuen lige midt i et vagtskifte, var jeg rigtig glad for, at Stine var der. Undervejs sørgede hun for at give alle de informationer vi i graviditeten havde snakket om videre til de forskellige jordemødre.
Jeg skulle bare koncentrere mig om veerne, og da jeg var i aktiv fødsel, var hun hos os hele tiden og havde kun fokus på os og ikke alt muligt andet. Hun var der til at støtte, vejlede og give informationer, lige det vi havde brug for.
Kort sagt var Stine en investering i graviditeten og fødslen, som vi ikke vil tøve med at gøre igen.

Pris

Du er selv med til at bestemme prisen på at have din egen jordemoder fra start til slut.

Vælger du Din egen jordemoder – før, under og efter fødslen får du:

 • Ca. 10 jordemoderkonsultationer, hver fjerde uge i starten af graviditeten, fra uge 34 hver anden uge og fra uge 40 1-2 gange pr. uge. Alle besøg aftales efter jeres ønsker og behov
 • Fødselsforberedelse for dig og din partner – hjemme hos jer selv
 • Jeg står på spring til din fødsel fra 3 uger før termin og til 2 uger efter. Når du ringer, så kommer jeg – og jeg går ikke før baby er i dine arme.
 • 2 timers besøg i jeres hjem eller på barselsgangen i løbet af de første 7 dage efter fødslen
 • Efterfødselssamtale hvor vi sammen taler fødslen igennem.
 • Ubegrænset svar på telefon, email, sms i hele graviditeten.

Denne pakke koster 35.000kr og kan betales i 2 rater.

 

Vælger du Din egen jordemoder – før og efter fødslen får du:

 • Ca. 10 jordemoderkonsultationer, hver fjerde uge i starten af graviditeten, fra uge 34 hver anden uge og fra uge 40 1-2 gange pr. uge. Alle besøg aftales efter jeres ønsker og behov
 • Fødselsforberedelse for dig og din partner – hjemme hos jer selv
 • 2 timers besøg i jeres hjem eller på barselsgangen i løbet af de første 7 dage efter fødslen
 • Efterfødselssamtale hvor vi sammen taler fødslen igennem.
 • Ubegrænset svar på telefon, email, sms i hele graviditeten.

Denne pakke koster 10.000kr og kan betales i 2 rater.

 

Foretrækker du en mindre model, kan du købe et klippekort på flere besøg og på den måde opnå rabat:

Lille klippekort:
3 jordemoderkonsultationer og 2 telefonkonsultationer

Pris: 2500 kr. (normalpris 3100 kr.) 20% rabat

Stort klippekort:
6 jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse og 5 telefonkonsultationer.
Pris: 6500 kr. (normalpris 8400 kr.) 23% rabat

Skal vi ses?

Vil du have din egen jordemoder, så kontakt mig i dag. Så kan vi sammen planlægge et forløb, der giver dig den bedst mulige graviditet og fødsel

 

Kh

vending stine roswall jordemoder jordemoderstine