Vending af baby

Hvad kan jeg gøre selv?

vende baby uk vending hovedstilling

Hvis din baby ikke har hovedet nedad mod fødselskanalen fra graviditetens uge 30 er det tid at komme i gang med at lave øvelser, der hjælper baby til at vende sig af sig selv.
Mange babyer vender sig af sig selv, men hvorfor vente og se om det sker, når du selv kan øge chancen for at det sker!

Ønsker du vejledning i præcis hvilke øvelser du skal lave, hvor tit, hvordan og hvornår?

Så bestil en vendings-konsultation. Jeg kommer hjem til dig, og vi laver alle øvelserne sammen. Jeg viser dig præcis hvad du skal gøre og forklarer dig hvornår og hvor meget.
Har du en partner, vil jeg anbefale, at han/hun deltager ved konsultationen – for 4 ører hører mere end 2.

 

Det praktiske

Jeg vil ved konsultationen lave en udvendig undersøgelse af din mave, for at vurdere, om barnet stadig ikke har hovedet nedad.
Jeg vender ikke barnet med mine hænder. Hvis en manuel vending af barnet skal laves, skal det gøres af en læge på hospitalet. Formålet med konsultationen er at kigge på præcis, hvad du kan gøre for at undgå at en manuel vending af barnet bliver nødvendig. Jeg hjælper altså dig med at sørge for de optimale rammer, så baby får plads og mulighed til at vende sig af sig selv.

Hvornår skal vi gå i gang? Jeg anbefaler, at du starter øvelserne ved graviditetens uge 30, altså 10 uger før termin. Der er baby stadig forholdsvis lille (kun ca 1,5kg) og der er bedre plads til at vende sig, end der vil være senere i graviditeten.
Det er dog aldrig for sent at komme i gang. Er du i uge 36 eller 38, så kan det stadig give mening at hjælpe baby – men, jo tidligere jo bedre.

Jeg sammensætter et program til dig, der er tilpasset netop dig. Fx er det vigtigt at tage højde for, om du har forhøjet blodtryk, og det er vigtigt at tilpasse øvelserne efter hvordan din baby vender (på tværs? numsen først? Ryggen til din højre side – eller venstre?).
Derfor vil alle de øvelser du finder på youtube ikke nødvendigvis være de bedste for dig – nogle af dem vil endda kunne skade mere end de gavner.

 

Kan jeg klare det?

Øvelserne kan laves af alle, det kræver ikke en god kondi. Øvelserne er tilrettelagt efter, at du er højgravid. Er du i super god form? Perfekt – du kan også have gavn af øvelserne.

Du kan booke en tid online her. Ønsker du en tid om aftenen eller i weekenden, så ring til mig, så finder vi sammen en tid, der passer i både jeres og min kalender.

 

Varighed: 90 minutter

Pris: 1.000 kr.
Ønsker du at få en tid om aftenen eller i weekenden er prisen 1500kr.