[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]fødselsforberedelse jordemoder stine roswall privat[/vc_column_text][vc_column_text]Jordemoder Stine Roswall har 9 års erfaring som jordemoder. Stine har undervist hundredvis af par i fødselsforberedelse.[/vc_column_text][vc_btn title=”Book nu” style=”custom” custom_background=”#ff3399″ custom_text=”#000000″ size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fprivatjordemoderkbh.dk%2Ftidsbestilling%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Fødselsforberedelse:

En tryg fødsel med færre smerter og mere kontrol

Lyder det som en fødselsforberedelse, der lover mere end den kan holde?

Den er faktisk god nok! 

Den fødselsforberedelse, som jeg giver dig og din partner, betyder at I får en lettere fødsel.
Jeg bruger fagligt opdateret viden og metoder til at klæde jer på til fødslen.

Hvad er fødselsforberedelse?

Til min fødselsforberedelse får I både teoretisk viden om fødslen og praktiske øvelser, der hjælper fødslen på vej.

Der er ikke noget med at sidde i rundkreds på gulvet og lave pusteøvelser. Jeg giver jer derimod helt konkret viden, så I kan arbejde sammen som et team under fødslen og gøre fødslen tryggere og med færre smerter. I får praktiske redskaber til at fremme fødslen i form af teknikken rebozo.

Jeg bruger videnskabeligt velfunderet viden til at klæde jer på. Hos mig er det ikke kun min egen erfaring, men også videnskabelige undersøgelser, der danner baggrund for min fødselsforberedelse.

 

Hvordan foregår fødselsforberedelse?

Til min fødselsforberedelse vil I få viden om alt dette:

 • Hvad sker der inde i kroppen under fødslen
 • Hvordan kan I selv hjælpe kroppen og psyken med at samarbejde under veerne
 • Teknikken Rebozo, der hjælper fødslen på vej
 • Hvordan kan I forberede jer før fødslen, på at få den bedste oplevelse under fødslen
 • Hvad kan partneren bedst hjælpe med ved fødslen
 • Viden om hyppige komplikationer, så I er forberedt, hvis det sker for jer
 • Hvordan kommer I bedst i gang med amningen

Alt dette vil tilsammen give jer en tryggere fødsel med færre smerter og mere kontrol.

Hvad koster fødselsforberedelse?

Jeg tilbyder 2 modeller, I vælger den, der passer bedst til jer: Privat og Hold
Uanset hvilken model I vælger, så er prisen 2000kr for dig og 0kr for din partner.
Er du medlem af Sygeforsikring Danmark har du mulighed for at få tilskud. Læs mere[/vc_column_text][vc_column_text]

Privat fødselsforberedelse:Privat fødselsforberedelse jordemoder hjemme

Det bedste valg for dig, der har særlige forudsætninger – måske skal du være solomor, venter tvillinger eller ved at fødslen skal sættes i gang.
Privat fødselsforberedelse er også det oplagte valg for dig, der er hæmmet af bækkenløsning eller voldsom kvalme og derfor ikke har let ved at skulle af sted hjemmefra.
Privat fødselsforberedelse er også for jer, der bare ikke kan de datoer, der er hold. Når I vælger privat fødselsforberedelse, så finder vi et tidspunkt, der passer præcis ind i jeres kalender. I finder blot et tidspunkt i min kalender og booker mig. Er der ikke et tidspunkt der passer jer, så send mig en besked.

 • Fødselsforberedelsen foregår hjemme hos jer (På hele Sjælland eller Amager)
 • Det tager ca. 3½ time
 • Det koster 2000kr – om aftnen eller i weekenden: + 500kr
  • Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få et tilskud læs mere

[/vc_column_text][vc_btn title=”Book SOLO forberedelse” style=”custom” custom_background=”#ff3399″ custom_text=”#000000″ size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fprivatjordemoderkbh.dk%2Ftidsbestilling%2F|||”][vc_column_text]

fødselsforberedelse jordemoder københavn stine roswall

Hold fødselsforberedelse København:

Særligt for jer, der gerne vil have den fulde pakke med ALT viden – jeg har ikke kortet nogle hjørner væk. Jer, der gerne vil bruge 6 timer på at blive forkælet og gjort klar til fødslen og til at få en god amning i gang. I deler mig til gengæld med op til 7 andre par, der også er kommet for at blive klædt på til fødslen. Der er selvfølgeligt mulighed for at stille spørgsmål undervejs

 • Foregår i Børneboblen, Bremensgade 3, 2300 Kbh S
 • Tager 6 timer (evt. fordelt på 2 aftener á 3 timer)
 • Fuld forplejning
 • Der tages forholdsregler for at undgå smitte med covid-19
 • Det koster 2000 kr. for den gravide og 0 kr. for partneren.
  • Er du medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få et tilskud læs mere

Hvornår skal man til fødselsforberedelse?

Jeg holder løbende fødselsforberedelse. Du vælger selv hvilken dato, der passer dig bedst. Jeg anbefaler, at I vælger en dato 6-12 uger før termin.

Næste fødselsforberedelse

Pga covid-19-situationen er der pt ikke nye datoer for fødselsforberedelse på hold. Når verden ser anderledes ud, kommer der nye datoer. Ind til da vil jeg anbefale at I vælger SOLO.

 [/vc_column_text][vc_btn title=”Book HOLD forberedelse” style=”custom” custom_background=”#ff3399″ custom_text=”#000000″ size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fboerneboblen.dk%2Ffoedselsforberedelse%2F||target:%20_blank|”][vc_column_text]

Det siger andre:

Sarah & Mathias, førstegangsfødende – Solo

” Da vi ikke følte at det offentlige fødselsforberedelses-tilbud dækkede vores behov, valgte vi at tage kontakt til Stine og få hende hjem til os. 
Vi kan varmt anbefale at få Stine ud, hvis man vil have privat fødselsforberedelse. 
Stine tilrettelægger sine “oplæg” ud fra hvad den/de enkelte ønsker og vi havde, inden hun kom hjem til os, fortalt lidt om min graviditet og hvad det var jeg/vi ønskede at få viden omkring, når det kom til fødslen. 
Hun formår at være professionel, men i en uformel tone og man føler oplægget som en samtale til kaffen i stedet for et foredrag. 
Hendes materialer til oplægget, i form af dukke, powerpoint og sågar balloner og bordtennisbolde var velovervejet og gav et godt billedligt og håndgribeligt indtryk af det hele. Og da hun var færdig hos os, havde vi et godt overblik over hvad det er kroppen skal igennem ved en fødsel, hvad jeg som fødende kan gøre for at hjælpe mig selv og hvad min partner kan gøre for at hjælpe mig igennem.

Anne Mette, førstegangsfødende – Solo

“Jeg endte alt i alt med en rigtigt god oplevelse af min fødsel selvom mange synes den lyder helt forfærdelig, når jeg fortæller om den. Jeg takker Stine for, at jeg var godt forbedret på hvad det vil sige at skulle føde, som helt sikkert har medvirket til, at min opfattelse af fødslen ender positivt ud. Tusind tak”

Anna, førstegangsfødende – Hold

Fantastisk dag til fødselsforberedelse ved Stine.
Var af sted med min mand og vi blev taget godt imod med god og lærerig undervisning om fødslen – før, under og efter, smertelindring, partnerens rolle og meget meget mere, samt lækker, lækker mad.
Stine er super imødekommende og giver sig tid til alle og alle de spørgsmål man må have.
Jeg vil klart anbefale Stines fødselsforberedelse til andre som har en lille baby på vej, det har været pengene værd!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om HOLD eller SOLO er bedst for dig, eller vil du bare gerne stille nogle uddybende spørgsmål?
Hold dig ikke tilbage, jeg hjælper dig gerne med at træffe en god beslutning. At gøre sig klar til fødslen kræver ro og tillid, så jeg hjælper dig gerne.

Du er velkommen til at ringe eller skrive en mail – find det hele her: Kontakt

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMmFwcGxpY2F0aW9uJTJGbGQlMkJqc29uJTIyJTNFJTBBJTdCJTBBJTIyJTQwY29udGV4dCUyMiUzQSUyMCUyMmh0dHAlM0ElMkYlMkZzY2hlbWEub3JnJTJGJTIyJTJDJTBBJTIyJTQwdHlwZSUyMiUzQSUyMCUyMlNlcnZpY2UlMjIlMkMlMEElMjJuYW1lJTIyJTNBJTIwJTIyRiVDMyVCOGRzZWxzZm9yYmVyZWRlbHNlJTIyJTJDJTBBJTIyaW1hZ2UlMjIlM0ElMjAlNUIlMEElMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnByaXZhdGpvcmRlbW9kZXJrYmguZGslMkZ3cC1jb250ZW50JTJGdXBsb2FkcyUyRjIwMTklMkYwMSUyRmRpbi1lZ2VuLWpvcmRlbW9kZXItaGVhZGVyLXNrJTI1QzMlMjVBNXJldC10aWwtMTAyNHg0MzkuanBnJTIyJTBBJTVEJTJDJTBBJTIyYnJhbmQlMjIlM0ElMjAlN0IlMEElMjIlNDB0eXBlJTIyJTNBJTIwJTIyU2VydmljZSUyMiUyQyUwQSUyMm5hbWUlMjIlM0ElMjAlMjJPbmxpbmUlMjBlbGxlciUyMHByaXZhdCUyMGYlQzMlQjhkc2Vsc2ZvcmJlcmVkZWxzZSUyMGFmJTIwU3RpbmUlMjBSb3N3YWxsJTIyJTBBJTdEJTJDJTBBJTIyYWdncmVnYXRlUmF0aW5nJTIyJTNBJTIwJTdCJTBBJTIyJTQwdHlwZSUyMiUzQSUyMCUyMkFnZ3JlZ2F0ZVJhdGluZyUyMiUyQyUwQSUyMnJhdGluZ1ZhbHVlJTIyJTNBJTIwJTIyNC45JTIyJTJDJTBBJTIycmF0aW5nQ291bnQlMjIlM0ElMjAlMjIzOCUyMiUwQSU3RCUwQSU3RCUwQSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]