[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gravid podcast logo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Gravid Podcast

I gravid podcast kan du høre jordemoder Stine Roswall fortælle dig om den udvikling dit barn gennemgår.
Første episode starter i den aller første uge af graviditeten, hvor det kun er en enkelt celle – et befrugtet æg. Hver episode fortæller om udviklingen, uge for uge, helt frem til fødslen af et levedygtigt menneske.

Podcasten fortæller også om de forandringer der sker i kroppen under en graviditet og hvad du kan forvente af dit møde med det offentlige sundhedssystem. Du bliver nemlig tilbudt en lang række forskellige besøg hos egen læge, jordemoder, scanning og efter fødslen besøg fra sundhedsplejersken. Hvad der foregår hvor og hvorfor, hører du om i de episoder, hvor du også kan forvente tilbuddene. Startende med første besøg hos egen læge i uge 6 af graviditeten. Det kan du høre om i episode 5.

Hver episode fortæller om en enkelt uge af graviditeten. Så læn dig tilbage og lyt med.

Hvor kan jeg høre Gravid Podcast?

Du kan bruge afspilleren her på siden, men gravid podcast findes også på Apple Podcast, Spotify, Google Podcast og i mange andre podcast-afspillere. Bare søg på “Gravid”

Du kan også lytte direkte fra podcastens eget RSS-feed

Rigtig god fornøjelse med at lytte.

Hvem står bag Gravid Podcast?

Jordemoder Stine Roswall Gravid Podcast

 

Det er Jordemoder Stine Roswall, der laver denne podcast. Det er endda også mig, der opdaterer hjemmesiden her. Jeg har lavet alt research, skrevet teksterne, det er min stemme du hører i podcasten og det er også mig, der nørder med alt teknikken i forbindelse med klip, redigering og udgivelse.

Jeg er født i 1986 og har været jordemoder siden 2010, og har derfor samlet en hel del erfaring indenfor graviditet og fødsel. Siden 2017 har jeg arbejdet som privat jordemoder. Da jeg begyndte på Gravid Podcast arbejde jeg stadig med udgangspunkt i min egen praksis, men siden maj 2021 har jeg være fastansat på Holbæk Sygehus.

Ud over at være jordemoder sidder jeg også i bestyrelsen i Dansk Jordemoderfagligt Selskab, hvor jeg arbejder for at holde jordemødre i Danmark opdateret med den nyeste viden og forskning indenfor jordemoder-faget.

Jeg har ingen uddannelse indenfor podcast-produktion, så jeg håber du bærer over med de skønhedsfejl, der helt sikkert dukker op i nogle af episoderne.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten er du velkommen til at sende dem her.
Jeg kan desværre ikke tilbyde personlig rådgivning om netop din graviditet via kontaktformularen, jeg svarer kun på spørgsmål om/til podcasten. Har du behov for personlig rådgivning skal du henvende dig til din egen læge eller dit fødested.
Kh jordemoder Stine Roswall