Dette er femte indlæg i en serie på 10

Vi er på vej gennem de 10 ting, jeg som jordemoder, anbefaler, at du og din partner får styr på inden veerne en dag kommer – eller vandet pludseligt går. Du kan også læse afsnit 1, afsnit 2, afsnit 3 og afsnit 4.

Her kommer den femte ting:

5: Få styr på det der med smertelindring

Nogle kvinder er bange for smerterne ved fødslen.

Nogle mænd er bange for at stå handlingslammede ved siden af deres elskede kone. Mens hun skriger af smerte og de ikke aner, hvad de skal stille op.

Der kan være mange skræk-forestillinger om fødslen. Smerter er kun en af dem. Den skræk er til gengæld til at tage fat om og få gjort noget ved. Der findes nemlig mange former for smertelindring, der kan bruges under fødslen. Der er både nogle naturlige metoder og nogle medicinske metoder. Der er faktisk så mange muligheder, at I næppe kommer igennem dem alle sammen. Derfor er det godt at vide hvad der findes, inden fødslen starter.

Prøv at se med i filmen her, hvor jeg fortæller om alle de forskellige typer smertelindring, der findes.
Når der er så mange muligheder, så er der helt sikkert også en, der kan hjælpe dig, og som I bliver glade for, at I kendte til.

 

 

 

 

Hvis du gerne vil have besked, når den næste af de 10 ting kommer på bloggen, så følg mig på facebook, hvor jeg løbende vil linke til de nye indlæg, når de udkommer.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment