Velkommen

Jeg hedder Stine Roswall og har været privatpraktiserende jordemoder fra starten af 2017 og til maj 2021.
Her på hjemmesiden kan du læse om min podcast Gravid, du kan også bruge ordbogen til at forstå ord fra din vandrejournal og journalen fra din fødsel.

Her på hjemmesiden er der mange informationer om graviditet og fødsel, så selvom jeg ikke længere arbejder som privatpraktiserende jordemoder, har jeg valgt at beholde hjemmesiden, fordi her hver dag er besøgende, der læser med i gamle blogindlæg osv.

Har du brug for at finde en privat jordemoder, kan jeg anbefale, at du finder hende i oversigten her.

Hos mig kan du

få den tid, ro og nærvær der skal til, for at du oplever din graviditet som en tryg periode i dit liv, uanset om det er 1. eller 5. graviditet.

Vores samtaler foregår altid hjemme i din egen sofa, så der sidder ikke nogen i venteværelset og venter på vi bliver færdige. Der er tid til alle de bekymringer der fylder, lige der hvor du er i graviditeten – uanset om det er uge 7 eller 41. Uanset om det er et dårligt resultat ved nakkefoldsscanning, barnets trivsel i livmoderen, din vægtøgning eller tanken om forældreskabet, du gerne vil have vendt.

Hos mig får du mulighed for at blive fulgt så tæt som du har behov for. Jeg bruger min viden og erfaring som jordemoder gennem 10 år, på at hjælpe dig godt gennem din graviditet og fødsel – og godt i gang med livet som familie.

Jeg holder mig opdateret og står på et videnskabeligt grundlag. Jeg rådgiver derfor altid med udgangspunkt i den nyeste og bedste viden på området

Besøg mig også på Youtube eller Facebook, hvor jeg deler nyheder og viden om graviditet, fødsel og amning. Der kan du også stille spørgsmål hver onsdag.
Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″ full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” parallax=”content-moving” parallax_image=”32″ parallax_speed_bg=”1.8″ full_width_row=”true” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.4″ min_height=”600px” bg_image=”https://privatjordemoderkbh.dk/wp-content/uploads/2017/01/gravid2.jpg”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row anchor=”tilbyder”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Jeg tilbyder

Du kan få lige præcis det du har behov for. Uanset om det er en enkelt konsultation eller at blive fulgt fra to streger på testen og til din baby ligger i dine arme. Du kan endda tage mig med på fødegangen, når du føder.  Du vælger selv hvor ofte vi skal ses.
Jeg tilbyder dig den tryghed det er, at kende din jordemoder fra start til slut. Du får ro til at koncentrere dig om graviditet, fødsel og amning, fordi du trygt kan stole på, at jeg kender dig og ved hvad der er vigtigt for dig.

Online Booking

 

Fødselsforberedelse:

Min fødselsforberedelse kan give dig en hurtigere fødsel med færre smerter og mere kontrol.

Jeg lærer jer at tage kontrol over fødslen, ved at give jer en forståelse for, hvad der sker i kroppen og hvordan I kan hjælpe fødslen til at forløbe hurtigt og godt.

Jeg tilbyder et individuelt sammensat forløb for dig og den/de der skal med til fødslen. Vi kommer omkring følgende emner:

Fødselsmekanismen – hvad sker der i kroppen under fødslen?

Hvordan kommer du bedst gennem fødslen? Smertelindring – både medicinsk og naturligt

Partnerens rolle – fra første ve og til barnet er ude.

Rebozo – en enkel teknik til at hjælpe fødslen på vej. Læs mere om rebozo.

Hvad hvis det ikke går som forventet? Mulige komplikationer under fødslen.

Amning – skal/skal ikke? Og hvordan kommer I godt i gang?

Fordi det kun er jer og mig, er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs og forme forberedelsen efter jeres specifikke behov. Har du en skade på dit bækken vi skal tale om, eller fik du kejsersnit ved en tidligere fødsel, så afstemmer jeg forberedelsen efter præcis dine vilkår.

Læs meget mere om fødselsforberedelse her

Varighed ca. 3½ timer
Pris: 2000 kr
Ønsker du at få fødselsforberedelse om aftnen eller i weekenden er prisen: 2500kr.

Book nu

 

 

Hindeløsning:

Vil du gerne have lavet en hindeløsning?
Jeg giver dig råd og vejledning omkring slutningen af graviditeten og hvad du selv kan stille op for at hjælpe fødslen på vej.
Læs evt. mere her om hvad en hindeløsning er.

Varighed: ca. 1 time
Pris: 700kr

Book nu

 

 

Ammehjælp

De fleste kvinder kommer hjem fra hospitalet inden mælken er løbet til. Mange har endda oplevet, at personalet ikke har haft tid til at hjælpe dem med at finde den korrekte sutteteknik. Amning er i høj grad et spørgsmål om teknik, ro og kyndig vejledning. Uanset om det er første eller femte barn kan amningen drille. Sår og revner er ikke en selvfølge men derimod et tegn på, at du og baby ikke har fundet den rigtige teknik endnu.
Jeg kommer hjem til dig og giver vejledning og hjælp. Ring til mig før du sender din mand ud for at tømme en babybutik for både malkemaskine, ammebrikker og sutteflasker. Lad os se om ikke vi sammen kan få din amning på ret køl.
Jeg kan stort set altid finde en tid til dig samme dag, eller i løbet af 24 timer – jeg ved hvor problematisk det er at vente.

Varighed: ca 1,5-3 timer baby skal jo være vågen
Pris: 500 kr. pr påbegyndt halve time.

Ring på 51 92 05 07, så vi kan aftale at jeg kommer ud til jer.

 

 

Jordemoderkonsultation:

Jeg vurderer hvordan din graviditet forløber rent fysisk, måler dit blodtryk, tjekker din urin, lytter til barnets hjertelyd, vurderer barnets størrelse og måler maven.

Derudover så taler vi om de emner, der rør sig hos dig i forbindelse med graviditeten og det kommende familieliv eller ammeforløb.

Første besøg: ca. 1½ times varighed
Efterfølgende besøg: ca. 1 times varighed
Pris: første besøg 900 kr., efterfølgende besøg 700 kr.

Book nu

 

 

Igangsættelsessamtale:

Er du gået over din terminsdato?
Ønsker du grundig information om dine muligheder for både medicinsk og ikke medicinsk igangsættelse?
Er du i tvivl om du overhovedet vil have fødslen sat i gang, eller hellere vil vente på at kroppen selv går i gang?

På hospitalet er der ikke tid til at give jer en grundig information, så I kan overvejelse hvorvidt en medicinsk igangsættelse af fødslen er det rigtige valg for jer. Der er ikke to graviditeter, der er ens, og det er vigtigt, at du får mulighed for at blive informeret, stille spørgsmål og tænke over dit valg.

Jeg laver en almindelig vurdering af om mor og barn har det godt, som ved en jordemoderkonsultation, og derefter taler vi igangsættelse af fødslen igennem fra A til Å, så I kan vælge, hvad der er den rigtige beslutning for jer.

Jeg tilbyder igangsættelsessamtale fra terminsdatoen, og anbefaler at vi mødes nogle dage før din aftale på sygehuset til igangsættelse, så du har tid til at overveje hvad der er rigtigst for dig efter at have fået information om igangsættelsen.

Ved igangsættelsessamtalen tilbyder jeg også at give dig en hindeløsning og jeg hjælper jer med at forstå, hvilke af de mange myter om igangsættelse, der faktisk virker – skal du spise ananas, dyrke sex eller gå lange ture?

Varighed ca. 1 time
Pris: 700 kr.

Book nu

 

 

Telefonkonsultation:

Har du spørgsmål, som du ikke kan få svar på, på hospitalet? Har du fået noget at vide, som du gerne vil have en second opinion på? Føler du, at du er til besvær, når du ringer til hospitalets jordemodercenter?
Jeg vil gerne vejlede dig og hjælpe dig videre med de spørgsmål du har.

Varighed: 30 minutter
Pris: 400 kr. pr påbegyndt halve time

 

Efterfødselssamtale:

Mange kvinder oplever et behov for at få fødselsoplevelsen talt igennem fra start til slut. Vi fortæller til vores mor eller veninder og gerne flere gange. Jeg tilbyder en mulighed for at tale fødslen igennem med mig, så jeg kan hjælpe med at sætte tingene i perspektiv. Jeg kan svare på mange af spørgsmålene om hvorfor noget mon skete – eller ikke skete.

Vi tager udgangspunkt i din fødejournal, som du kan få en kopi af ved henvendelse til dit fødested.

Jeg anbefaler, at din partner også er med ved denne samtale.

Ca. 1-2 timers varighed
Pris: 950 kr.

Book nu

 

Din egen jordemoder – før, under og efter fødslen:

Vil du gerne kende din jordemoder på forhånd?

Vil du have den trygge fornemmelse af, at den jordemoder, der hjælper dig, allerede kender dig – og ved hvad du ønsker dig af fødslen?

Jeg tilbyder at være din jordemoder gennem hele graviditeten og også støtte jer gennem fødslen. Du får den ro og tryghed, der gør, at du og din partner kan slappe af og koncentrere jer om fødselsarbejdet.

Du har to muligheder for, at jeg følger dig gennem hele forløbet, en pakke hvor du får alle graviditetsbesøg, fødselsforberedelse og hjælp efter fødslen hos mig, og en pakke hvor jeg også er med ved fødslen. Læs mere om hvad de to pakker indeholder her:

 

 

Samtale efter scanning

Har du været til nakkefoldsscanning (uge 11-13) eller til misdannelsesscanning / gennem-scanning (uge 18-22) og har du fået et overraskende svar?
Hvis I står med en diagnose, som I ikke helt ved hvordan I skal forholde jer til; hjertefejl, kromosomfejl, eller noget tredje, så vil jeg gerne give jer en konsultation pr telefon, hvor jeg kan hjælpe jer med at finde hoved og hale I jeres muligheder. Uanset om det er afklaring af hvordan det videre forløb ser ud eller en større forståelse af hvad diagnosen dækker over.
Hvis I ønsker sådan en konsultation, så send mig en mail, så finder vi et tidspunkt at tale sammen, der passer både jer og mig.

Varighed: ½-1 time
Pris: Gratis 

 

Gavekort

Du kan købe et gavekort på en valgfri ydelse eller et bestemt beløb.

Den oplagte gave til babyshower, fødselsdag eller jul.

Gavekortet sendes på mail og bestilles på dette link. Vælg fanen “Gavekort”.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″ full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” parallax=”content-moving” parallax_image=”32″ parallax_speed_bg=”1.8″ full_width_row=”true” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.4″ min_height=”600px” bg_image=”https://privatjordemoderkbh.dk/wp-content/uploads/2017/01/gravid.jpg”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row anchor=”referencer”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Referencer

“Som andengangsfødende med en traumatisk fødsel i bagagen var jeg ængstelig for den snarlige fødsel af mit andet barn.
Risikoen for endnu en vestorm, utilstrækkelig smertelindring samt en andengradsbristning gav mig hjertebanken og angst for at skulle føde igen. Det måtte bare ikke ske igen! Derfor hyrede vi Stine Roswall som privat jordemoder.
Stine fulgte mig de sidste mange uger af graviditeten og helt ind på fødestuen. Her tryllede hun med sit rolige væsen og faglige ekspertise, så jeg opnåede det helt utroligt: En drømmefødsel! Jeg opnåede at få min Epidural, minimal bristning og en udebleven efterfødselsreaktion. Sidstnævnte er udeblevet, da hele forløbet var super fantastisk.
Dertil skal det siges, at uden Stines indblanding var min fødsel med sikkerhed forløbet ganske anderledes, da jeg blev håndteret af hele 4 forskellige jordemødre under min hektiske fødsel, der kun varede 6 timer.
Kort sagt vil jeg varmt anbefale Stine Roswall som jordemoder”

– Louise, andengangs-fødende


“Jeg vil varmt anbefale Stine som jordemoder, hvis du leder efter én, der er kompetent og indlevende og formår at tage udgangspunkt i dine behov som førstegangsfødende – jeg følte at Stine tog alle mine ønsker, bekymringer og tanker om graviditeten og fødslen meget seriøst og det gav en ro og tryghed, som jeg har oplevet er noget af det vigtigste når man står overfor at skulle bringe sin lille nye baby til verden”

– Camilla, førstegangsfødende

 

“Stine er en faglig dygtig, nærværende, empatisk og lyttende jordemoder. Hun var god til at forklare, både min mand og jeg, hvad der skete under hele fødslen. Hun hjalp mig igennem hver enkelt vé! Jeg følte virkelig at være i trygge hænder.

– Maria, førstegangsfødende[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″ full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” parallax=”content-moving” parallax_image=”32″ parallax_speed_bg=”1.8″ full_width_row=”true” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.4″ min_height=”600px” bg_image=”https://privatjordemoderkbh.dk/wp-content/uploads/2017/02/mave6.jpg”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row anchor=”priser”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Priser

Telefonkonsultation: 400 kr. pr. påbegyndt halve time.

Konsultation:

Første besøg, 90 min: 900 kr.

Efterfølgende besøg, 60 min: 700 kr.

Igangsættelsessamtale, 60 min: 700 kr.

Hindeløsning, 60 min: 700 kr.

Ammehjælp: 500 kr pr. påbegyndt halve time

Efterfødselssamtale, 2 timer: 950 kr.

Fødselsforberedelse, 3,5 timer: 2000 kr.

Fødselsforberedelse efter aftale om aftenen eller i weekenden: 2500kr

Pakker:

Din egen jordemoder – før, under og efter fødslen:

ca. 10 jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, jeg er med til jeres fødsel, besøg efter fødslen, efterfødselssamtale og ubegrænset svar på telefon, email, sms i hele graviditeten:

Pris: 35.000kr.

Din egen jordemoder – før og efter fødslen

ca. 10 jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, besøg efter fødslen. efterfødselssamtale og ubegrænset svar på telefon, email, sms i hele graviditeten:

Pris: 10.000kr.

 

Foretrækker du en mindre model, kan du købe et klippekort på flere besøg og på den måde opnå rabat:

Lille klippekort:
3 jordemoderkonsultationer og 2 telefonkonsultationer

Pris: 2500 kr. (normalpris 3100 kr.) 20% rabat

Stort klippekort:
6 jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse og 5 telefonkonsultationer.
Pris: 6500 kr. (normalpris 8400 kr.) 23% rabat

Ønsker du at købe et klippekort eller lave en aftale om at købe en pakke, så send mig en mail.

 

Gavekort

Du kan købe et gavekort på et valgfrit beløb.

Den oplagte gave til babyshower, fødselsdag eller jul.

Gavekortet sendes på mail, så er du sent ude, kan det hurtigt klares. Køb gavekortet ved at vælge fanen “gavekort” her

 

Jeg kører ud på hele Sjælland

Hvis I bor mere end 25 km fra Rødovre, vil der dog være et tillæg for kørsel afhængig af dit postnummer. Se min liste over kørepriser, så du ved hvad du skal betale i køretillæg.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud på op til 30% af behandlingen. Se mere her.

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″ full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” parallax=”content-moving” parallax_image=”32″ parallax_speed_bg=”1.8″ full_width_row=”true” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.4″ min_height=”600px” bg_image=”https://privatjordemoderkbh.dk/wp-content/uploads/2017/02/mave5.jpg”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row anchor=”stine”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Om Stine Roswall

Jeg hedder Stine Roswall og er uddannet jordemoder i 2010.

Jeg har frem til 2016 arbejdet på først Herlev Hospital og senest Hvidovre Hospital. Jeg har erfaring med både jordemoderkonsultation, fødsler og tiden efter fødslen og holder fortsat min viden opdateret, så jeg kan tilbyde dig det bedste. Siden januar 2017 har jeg haft min private praksis og hjulpet gravide, fødende og nybagte forældre.

For mig er det vigtigt, at give dig et tilbud, som har en høj faglig kvalitet.

Jeg tilbyder privat jordemoderhjælp, fordi jeg har oplevet, at det offentlige tilbud ikke føles tilstrækkeligt for alle. Der er blevet skåret meget ned på antallet af konsultationer, fødselsforberedelsen er endda helt afskaffet mange steder og et stort antal af nye familier sidder i bilen hjem kun få timer efter fødslen. De fleste kvinder kan godt nøjes med det offentlige tilbud, men mange familier ville blomstre, hvis de fik mere tid og ro – både i graviditeten og efter fødslen.
Jeg er simpelthen stoppet med at arbejde i det offentlige, fordi jeg ikke ønsker, at familier skal nøjes med et minimum, der ofte er for lidt. Jeg ønsker at svare på alle jeres spørgsmål og vil gerne give mulighed for at din partner kan være med, uden at skulle tage fri fra arbejde. Jeg har altid god tid, både i telefonen og ved besøgene.

Jeg synes kvinder og mænd fortjener at opleve, at graviditeten og fødslen kan styrke dem og gøre dem klar til livet som familie. Den følelse oplevede jeg ikke, at jeg kunne give i konsultationer på 20 minutter og i travlhed med papirarbejde under og efter fødslen. Som privat jordemoder kan jeg skabe et rum for udvikling, muligheder og gode fødselsoplevelser, der giver familier en god start – og det gør mig glad helt ind til knoglerne.

Når jeg holder fri nyder jeg mit lille hus i Rødovre, hvor jeg bor sammen med min mand, der er skolelærer og vores to skønne piger på 7 og 9 år. Så snart solen skinner, står jeg i min have med havehandsker og havesaks og nipper hjørneskud af mine tomatplanter, slår græs eller pudser vinduer i drivhuset. Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i Dansk Jordemoderfagligt Selskab, der arbejder for at holde jordemødre opdaterede på den nyeste viden om graviditet og fødsel. Hvis du har lyst til at lære mig endnu bedre at kende og komme med bag kulissen, så deler jeg billeder fra min hverdag på instagram.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″ full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” parallax=”content-moving” parallax_image=”32″ parallax_speed_bg=”1.8″ full_width_row=”true” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.4″ min_height=”600px” bg_image=”https://privatjordemoderkbh.dk/wp-content/uploads/2017/02/mave2.jpg”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row anchor=”gode”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Gode råd

Internettet er fyldt med informationer om hvad man skal huske at gøre – og hvad man endeligt ikke må – som gravid.

Det kan være svært at finde rundt i hvad der er falsk og hvad der er sandt, derfor har jeg her samlet nogle links til informationer, som du kan stole på:

Mad, vitaminer og motion

Rygning og graviditet

Kemi i hverdagen

Trygmedbarn.dk

Husk, hvis du er i tvivl om noget du har fundet på nettet er sandt, så undersøg hvem der har skrevet det. En god tommelfingerregel er, at jordemødre, jordemoderforeningen og offentlige myndigheder (fx sundhedsstyrelsen) har tung forskning bag deres informationer.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″ full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” parallax=”content-moving” parallax_image=”32″ parallax_speed_bg=”1.8″ full_width_row=”true” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.4″ min_height=”600px” bg_image=”https://privatjordemoderkbh.dk/wp-content/uploads/2017/02/mave4.jpg”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row anchor=”kontakt”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]